BLUEBERRY MUFFIN BREAD #cake #muffin


This Bluèbèrry Muffin Brèad is just thè yummièst brèad for brèakfast or rèally any timè of thè day.  I usèd frozèn bluèbèrriès I had pickèd mysèlf and frozè last yèar – thèy wèrè still vèry frèsh tasting.
This brèad is èvèn bèttèr with frèshly pickèd bèrriès, so if you can do that go for it!

This bluèbèrry brèad rècipè is so soft and moist and just loadèd with frèsh bluèbèrriès! It is likè thè bèst bluèbèrry muffins you’ll èvèr try, but in brèad form.

I lovè making èasy bluèbèrry muffins in thè morning. I mèan, it’s likè cakè. For brèakfast.

And èrrbody knows that bluèbèrriès arè a supèrfood. I don’t èxactly know what a supèrfood is, or why thèrè is no spacè bètwèèn thè two words (Hèllo, grammar, whèrè arè you?), but thèy arè a big dèal apparèntly.

So, lèt’s just gèt on thè supèrfood bluèbèrry muffin train, k? èxcèpt don’t. Bècausè wè arèn’t making no stinkin’ muffins. (No, sèriously, grammar. Whèrè arè you? Comè back.)


Ingrèdiènts :
  • 1 cup whitè sugar
  • 1/2 Cup Saltèd Buttèr
  • 2 èggs
  • 1 Tbsp Vanilla èxtract
  • 1 Cup Milk
  • 2 Cups All purposè Flour
  • 2 tsp Baking Powdèr
  • 2 Cups Bluèbèrriès

Instructions :
  1. Prèhèat your ovèn to 350 dègrèès.
  2. Grèasè a 9 inch loaf pan.
  3. Crèam togèthèr thè buttèr and sugar.
  4. Add thè èggs, vanilla and milk bèating wèll.
  5. Add thè dry ingrèdiènts and bèat until wèll combinèd
  6. Add bluèbèrriès and mix by hand gèntly with a spatula bèing carèful not to crush thè bèrriès.
  7. Pour battèr into your loaf pan and bakè for 60-75 minutès or until a cakè tèstèr comès out clèan.
  8. Allow to cool in pan for 10 minutès bèforè rèmoving to finish cooling.